top of page
D02_6115.JPG

Сватбени тържества

Сватба на открито или в новата ни зала за тържества “Хамбара” сред приказна горска атмосфера, без ограничение на продължителността и силата на музиката.Това, което Ви предлагаме е настаняване на гостите, изнесен ритуал, избор на тема и стилистика на сватбата, концепция за цялостна декорация по индивидуален проект, флорист, планиране, организация, контрол и координация на цялото събитие.

УСЛУГИ, СВЪРЗАНИ С ВАШИЯ СВАТБЕН ДЕН

Декорация

Сватбеният декор започва с цветята, а завършва със създаването на цялостна история на стила на една очарователна сватба.Правилно избраната и аранжирана украса ще отрази стила и темата на тържеството. Ние ще Ви помогнем да откриете Вашия стил и ще разработим в една и съща гама всички детайли на сватбения декор. Заедно ще обсъдим всички Ваши желания. Защото само така Вие ще получите мечтана сватбена украса, ще Ви предложим и наши съвети. Нека декорът на Вашия сватбен ден светне и засияе ярко и незабравимо.

Forest

Базата


Легловият ни капацитет е от 28 места, разпределени в двойни стаи. Разбира се, можем да осигурим допълнителни варианти настаняване - както в нашето, така и в съседното село. 

Комбинацията между приказна гора, обширни открити пространства и красивата Стакевска река дават възможност както за събитие с атмосфера без аналог, така и за перфектните кадри от вашия специален ден.

Храната

Кувертите са разпределени в три категории:
- Икономичен пакет
- Стандартен пакет
- Премиум пакет
Всеки един от вариантите включва:
- Четиристепенно меню (салата, предястие, основно ястие, десерт)
- Студени плата с домашно приготвени сирена и колбаси
- По три безалкохолни студени напитки на човек и топли напитки
- Оборудване и обслужващ персонал.
Менютата се изготвят от готвач на много високо ниво, като във всяка категория се предлага и вегетарианска опция. 

Ритуали

   Предлагаме опция за изнесен ритуал, който включва:
- Ритуалчик
- Романтично декорирана арка
- Маса за подписване
- Шампанско
- Осигурени места за гостите

При интерес предлагаме организиране на църковен ритуал в красивата стара църква на селото, осигурявайки абсолютно всички необходими компоненти по провеждането му 

 

E+N (10).JPG

Зала за тържества ХАМБАРА

Базата на „Чудно място Стакевци” включва огромно открито пространство, както и новата ни зала за тържества „Хамбара” (с капацитет от 136 места), внимателно съобразени с идеята за провеждане на идеалната сватба. 

ОЧАКВАМЕ ВИ

Освен многокомпонентна професионална подготовка, в „Чудно място Стакевци” можете да разчитате на специално, персонално отношение. За нас е изключително важно да предоставим не просто добре организирана сватба, проведена на място без аналог, а истински приказно преживяване за вас и вашите гости - красив спомен за цял живот. 
Насреща сме за осъществяването на всякакви ваши лични предпочитания и допълнителни идеи! За нас няма абсолютно нищо невъзможно.

bottom of page