top of page

Настаняване

    "Чудно място Стакевци" се намира на 500 м. след края на село Стакевци, закътано между реката и планинските склонове, близо до сръбската граница. Разполага с осем стаи за нощувка, зала за хранене с 46 места, ТВ зала, зала за игри и занимания на закрито (презентации, лекции, конференции), зала за тържества "Хамбара", просторен двор с футболно игрище, навес с барбекю и пещ на дърва и най-красивата гледка към Стара планина. 

   

    - ЛЕГЛОВА БАЗА -

  •           6 семейни стаи със следното разположение - две двойни стаи , симетрично разположени на общ коридор със санитарен възел;

  •           2 двойни стаи със самостоятелни бани.

Спалните помещения са разположени в отделна, едноетажна сграда с гледка към планината.         

Общият капацитет е 34 места, от които 28 единични легла и 6 допълнителни/ разтегателни кресла/.

Към всяка стая има самостоятелна веранда с кът за  отдих.

  - място за хранене -

                   Мястото за хранене е разположено в отделна, едноетажна сграда и разполага с 46 места за хранене .

                   В същата сграда се намират и залата за занимания и TV залата.

1.jpg
 Фермата

Създаването на нашата ферма бе за нас сбъдната мечта.

В нея се стремим да отглеждаме всички видове селскостопански животни, характерни за българското село- крави, магаре, кози, овце, коне, зайци, птици- патици, гъски, пуйки, кокошки, токачки. Нито една селска ферма не може и без кученца и котки. Целта ни е да могат гостите ни да се насладят на общуването с животните, като си припомнят, или за по- малките тепърва се запознаят, как изглеждат те. От голямо значение за нас е и несравнимия вкус и аромат на домашно произведената храна от собствени продукти- яйца и млечни произведения.

Фермата ни е отлична възможност да реализираме стремежа ни към по- природосъобразен начин на живот, съчетавайки чиста вода и въздух с прием на здравословна храна. 

13392254_1216307528393859_8549931881174439866_o.jpg
bottom of page