ЧУДНО МЯСТО Стакевци

място за чудни спомени

Услуги

 СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА

Сватба на открито или в новата ни зала за тържества “Хамбара” сред приказна горска атмосфера, без ограничение на продължителността и силата на музиката.

Това, което Ви предлагаме е настаняване на гостите, изнесен ритуал, избор на тема и стилистика на сватбата, концепция за цялостна декорация по индивидуален проект, флорист, планиране, организация, контрол и координация на цялото събитие.

E+N (477).JPG
223575631_3974691722639670_947573649461033463_n.jpg

 ДЕТСКИ ПРИКЛЮЧЕНСКИ

ЛАГЕР

Детският лагер е незабравимо лятно приключение, укрепващо физическите сили и провокиращо творческия потенциал на детето. След поредната напрегната училищна година това е възможност за пълен релакс и вълнуващи приключения сред чист планински въздух и красива природа. 

 СЕМЕЙНИ УИКЕНДИ

Един по-различен уикенд с богата програма за цялото семейство- лагерен огън, посещение на фермата, където имаме всякакви домашни животни, забавни игри, езда, пикник на открито и др.

185984615_4296635193694395_1361812163607573665_n.jpg

  "Чудно място Стакевци" отвори врати през юни 2020 г., но дълго време си нямаше име. Все се чудехме как да го наречем. Нито е хотел, нито къща за гости, а и ни се искаше да избягаме от подобни категории. Един ден се замислихме как реагират хората, когато ни посетят. "Ех, чудно място сте създали!", възкликва всеки. Та, името си дойде само.     Казваме се Боян и Стела и сме домакини на "Чудно място Стакевци". И двамата сме родом от град Видин, но сме имали щастието да израснем по селата си при баба и дядо. Именно носталгията по волния живот на село ни доведе в Стакевци през 2006 г. Откакто живеем тук, обичаме да казваме, че се чувстваме като деца в лятна ваканция. Само че този път тя не свършва. Село Стакевци е едно от малкото съхранени девствени кътчета на България, превърнало се във втори дом за нашето семейство.  Омагьосани от необятния Стакевски балкан, чистия планински въздух, изпълнен с мирис на билки и свежа трева, и ромоленето на реката, решихме да направим така, че всеки да може да се докосне до тях, да се наслади на тихите и спокойни вечери, изпълнени с проблясъци на светулки и песни на щурци !

И ето, че мечтата ни се сбъдна!

Сега предоставяме възможност на гостите си да ни посетят за семейни тържества - сватби, рождени дни, градински партита или просто за един спокоен уикенд с вкусна , домашна храна, споделена с приятели.

Posts Are Coming Soon
Очаквайте новини...